top of page

Allidrett 2024/2025

Oppdatert: 8. jul.


OPPDATERING: Vår første gruppe har blitt full så vi åpner opp for 20 flere barn i gruppe 2. Aktivitetene er de samme, samme uker, samme dager men en time senere. For å kunne gjennomføre et bra tilbud er vi avhengige av at det er minst 10 påmeldte. Så meld dere på og ta med en eller flere venner! Påmelding til gruppe 2 finner dere HER.


Vi er endelig klare med årets spennende tilbud i allidrett! Vi beklager ventetiden, men vi har jobbet hardt for å lage et fantastisk program.


Årets allidrett er åpen for barn født i 2017 og 2018, og vi skal sammen finne den idretten som passer best for deg. Du vil få prøve hele 10 ulike idretter, og i tillegg har vi et spennende samarbeid med Fønix og Hamar kickboxing som inviterer til aktiviteter i uke 10-13.


Det er kun 20 plasser tilgjengelig, så sørg for å melde deg på nå før det blir fullt! Hvis vi får flere påmeldinger enn forventet, vil vi sette opp en ekstra gruppe slik at alle får muligheten til å være med.

Trykk her for mer informasjon og påmelding, og bli med oss på en spennende reise mot en aktiv og gøy idrettsverden!107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page