top of page

Sommerleir

Endelig er det en skikkelig sommercamp som er tilrettelagt for ALLE. Vi oppfordrer de som ikke har vært med på leir før om å bli med. Uansett funksjonsnivå, økonomisk status, kjønn, legning, eller etnisitet er du velkommen. Det er ikke forhånds krav om å være med i noen aktivitet eller spesifikk gruppe i HIL.

Vi reiser i fellesskap i fra Ankerskogen 17.aug kl. 08.30. Oppmøte 08.15. 

Basen for leiren vil være på Rasen leirsted (ca. 40min kjøretur) Dagen vil være fullspekket med aktivitet, lek og nye bekjentskap. Vi skal i trygge omgivelser få prøve oss på nye ting. Her er det noe for alle.


Blant annet skal vi ha grunnleggende svømming i vannet. Vi skal spille fotball i lag, vi skal turne på gresset og teste ut mange nye leker. Har du feks. prøvd Sip-line før? Eller prøvd å fiske? Eller stekt pinnebrød på bål? 


Alle får tildelt mindre hytter med senger. Her er det bare å rulle ut soveposen/ dynen/ teppet eller det du vil sove i. I hver hytte vil det være minst en voksen. Har du med deg egen ledsager tilpasser vi så vedkommende der sammen med deg.


Vi spiser frokost i hyttene, og har en hyggelig start på dagen. Så møtes vi i fellesskap til mer aktivitet og lek. 


ALLE foreldre inviteres på grilling kl. 15.30 søndag 18.aug. på Rasen leirsted sammen med oss (HIL spanderer). Dette blir sosialt og hyggelig.  Etter grillingen er leieren ferdig, og dere kan ta med barna deres hjem.

Vi du ikke delta på grillingen er hentetidspunkt for barna 16.30 på Rasen leirsted. 


Leieren koster 300kr, med alt inkludert. Vil du være med uten å drive fast aktivitet i HIL? Perfekt! Men du må registrere deg som medlem i idrettslaget (Så du er forsikret, og alle formaliteter er i orden).


Merk: Alt er tilrettelagt; bad, brygge, uteområde mm. Så har du behov for rullestol eller annet hjelpemiddel er dette leiren for deg. 


Spørsmål?

Ring Camilla på 458 80 518


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page