top of page

Sommerhilsen


Sommeren nærmer seg, og vi i Hamar Idrettslag vil takke for en flott sesong. Det er oppnådd mange milepæler i vårt idrettslag. For å trekke frem noen fra den lage rekken:

  • Vi er innlandets største idrettslag med 2650 antall medlemmer i aktivitet

  • Vi har tatt NM-medaljer i 4 forskjellige idretter

  • Vi har mottatt inkluderingsmerket for vårt arbeid for mangfold


Vi i hovedlaget er veldig stolte av laget vårt, aktiviteten vår, og hvilken utvikling vi i fellesskap skaper. Det er en ære å få vitne av hvor mye idretten vår betyr for så mange barn og unge. Så vi vil rette en stort TAKK! til hver enkelt av dere. Hver forelder, hver utøver, hver frivillige, hver trener, hver samarbeidspartner og hver utfordrer. Vi ville ikke vært det samme uten!


Ny sesong nærmer seg. Det er allerede mulig å melde seg på flere av våre 13 idretter med oppstart fra høsten av. I tillegg er det lansert en rekke sommerferietilbud. Noe koster, og noe er gratis. Det kan derfor være verdt et lite besøk på vår helt nye nettside «www.hamaridrettslag.no»


Det siste året har vi arbeidet veldig målrettet og systematisk for å kunne nå ut til flere barn- og unge. Alle burde få være en del av vårt fellesskap – hvert fall ikke oppleve at det er systemet som gjør at de faller utenfor. Derfor har vi hjulpet over 120 barn økonomisk, vi har en egen pararessurs som tilrettelegger individuelt, vi har søkt utallige foreninger, stiftelser mm. for økonomisk støtte, pluss at vi har inngått nye samarbeidsavtaler.

Som medlem i HIL øker dine fordeler stadig. Har du fått med deg disse fordelene?

  • Du betaler kun en medlemskontingent, uansett hvor mange idretter du deltar på i HIL.

  • Du får rabatt på å leie vårt nyoppussede klubbhus til ditt arrangement

  • Du får rabatter på treningssenteret Fønix

  • Du får rabaterte priser hos Voll aktiv som tilbyr fysioterapi og manuellterapi.

  • 25% rabatt hos klatreparken på domkirkeodden.

  • 20% rabatt på klubbklær hos Freske Fraspark


Hvis du vil være med å støtte HIL litt ekstra kan du ta lappen på Drive trafikkskole eller handle klubbklær på Freske fraspark. For da for HIL en kick back. Altså sponser de oss med penger tilbake fordi vi benytter tjenester hos dem.


Eller så kan du gjennom å registrere Hamar idrettslag som din grasrotmottaker støtte oss med 7% av din spillinnsats. Det er penger som kommer til nytte for oss som klubb og vi setter stor pris på om du vil velge oss som din mottaker.  

 

Vi vil takke alle våra fantastiske sponsorer og samarbeidspartnere for en fantastisk vår. Dere er veldig viktige for oss!

Sparebank1 Østlandet, Eidsiva, Hamar Arbeiderblad, Flisa trykkeri, BDO, Sparebankstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Innlandet idrettskrets, Voll aktiv, Freske Fraspark, Klatreparken domkrikodden, Fønix, Drive trafikkskole, Edvardsen Elektro, YC rør og Fagservise og Børre Frisvold.God sommer!

Ønsker hovedlaget og daglig leder


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page