top of page
IMG_2400.JPG
"HIL Turn- der alle hører hjemme"

glede, utvikling, mestring

Kontakt

Hedvig på breddeturn@hamaridrettslag.no for spørsmål om arrangementer, turnpartier, ekstratilbud, påmelding og andre generelle spørsmål

Line på turn@hamaridrettslag.no for bistand med betaling

Ine på ine@hamaridrettslag.no for spørsmål om leie av turnhallen, spretten after school eller turn for voksne

Hamar IL turn

Hamar IL Turn holder til i Ankerskogen hvor vi har gjort om to tennisbaner til en flott turnhall. Det meste av utstyret vårt er fra Gymnova og det er godt lagt til rette for både apparatturn, troppsturn, cheerleading og tricking. 

Vi er ca 1000 medlemmer i turngruppa og det er full aktivitet i turnhallen fra morgen til kveld. Turnhallen leies ut på dagtid til skolene rundt som Wang Ung og Wang Toppidrett. Skoler som Storhamar videregående, Hamar katedralskole og Hedmarkstoppen er også innom oss. 

Vi har til sammen nesten 30 partier med barn fra 0 år og helt opp til de eldste på 90 år. Den største medlemsmassen vår ligger på mellom 2-13 år. Vi har ulike konkurransepartier innenfor apparatturn, troppsturn og cheerleading hvor flere av partiene gjør det godt nasjonalt. Vi har ca 40 trenere i alderen 13-80 år.

Turner på en bar i tre

Vi ønsker flere sponsorer!

Vi i Hamar IL Turn er på jakt etter bedrifter som har et ønske om å bidra til at idretten vår kan bli enda bedre så vi kan få kjøpt inn mer utstyr til bredde, utdanne flere trenere på et høyere nivå og på lengre sikt kunne gjøre HIL turn enda større. Vi er derfor på jakt etter deg som jobber i eller driver en bedrift som brenner for idrett og kanskje har et ekstra hjerte for turn. Vi har lagd ulike sponsorpakker med alt fra 5000kr-100 000kr. Utafra hvilken pakke bedriften ønsker å sponse med er det ulike goder man får. Ta kontakt her for mer info om oss og sponsorpakkene vi tilbyr

HOVEDPSONSORER

Sparebank1 png.png
Eidsiva- (002) png.png
HA png.png
bottom of page