top of page

man. 02. des.

|

Hamar

"Gøy i Lag"

Fritidsklubben "Gøy i lag" inviterer til morsomme, lavterskel aktiviteter. Alt er gratis, tilrettelagt, og egnet for alder 10-18 år.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

4 datoer til

02. des. 2024, 17:30 – 18:30

Hamar, Ankerskogvegen 7, 2319 Hamar, Norge

Om arrangementet

Vi inviterer barn i alderen 10-18 år til å bli med på vår fantastiske "Gøy i lag fritidsklubb"!  Alle arrangementene er tilrettelagt for dem med funksjonsnedsettelse, som hørsel-, syn-, bevegelse og utviklingshemming. Dette er et morsomt sted der du kan møte nye venner, delta i spennende aktiviteter og ha det gøy! Det vil være 3 frivillige til stede Gry, Trygve og Jon, samt en ansatt i fra Frisklivssentralen i Hamar Kommune. De vil ta godt vare på fellesskapet, delta på aktivitetene, og sørge for en fin tid sammen med dere disse kveldene.

Dato: Første mandag i måneden

Tid: 17.30-18.30

Sted: 3. etasje i Ankerskogen

Vår " Gøy i lag fritidsklubb" er en lavterskel gruppe med gratis inngang, og alle er velkomne! Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der alle kan delta, uansett tilretteleggingsbehov.

Vi har planlagt en rekke morsomme aktiviteter som spill, hobbyer, musikk og mye mer. Vi kommer til å ha enkel servering. Det blir garanter en flott måte å tilbringe tid på!

Så ta med deg en venn, assistent, mor eller far og bli med oss for en kveld full av moro, glede, og sosialt samvær.

Vi gleder oss til å se deg der! :)

Program:

06. mai - Sjoelbak turnering

03. juni - Sommerdisko

Sommerferie juli og august

Høstens program kommer

Dele dette arrangementet

bottom of page