top of page

man. 03. juni

|

Hamar

"Gøy i Lag"

Fritidsklubben "Gøy i lag" inviterer til morsomme, lavterskel aktiviteter. Alt er gratis, tilrettelagt, og egnet for alder 10-18 år.

Tid og sted

4 datoer til

03. juni 2024, 17:30 – 18:30

Hamar, Ankerskogvegen 7, 2319 Hamar, Norge

Om arrangementet

Vi inviterer barn i alderen 10-18 år til å bli med på vår fantastiske "Gøy i lag fritidsklubb"!  Alle arrangementene er tilrettelagt for dem med funksjonsnedsettelse, som hørsel-, syn-, bevegelse og utviklingshemming. Dette er et morsomt sted der du kan møte nye venner, delta i spennende aktiviteter og ha det gøy! Det vil være 3 frivillige til stede Gry, Trygve og Jon, samt en ansatt i fra Frisklivssentralen i Hamar Kommune. De vil ta godt vare på fellesskapet, delta på aktivitetene, og sørge for en fin tid sammen med dere disse kveldene.

Dato: Første mandag i måneden

Tid: 17.30-18.30

Sted: 3. etasje i Ankerskogen

Vår " Gøy i lag fritidsklubb" er en lavterskel gruppe med gratis inngang, og alle er velkomne! Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der alle kan delta, uansett tilretteleggingsbehov.

Vi har planlagt en rekke morsomme aktiviteter som spill, hobbyer, musikk og mye mer. Vi kommer til å ha enkel servering. Det blir garanter en flott måte å tilbringe tid på!

Så ta med deg en venn, assistent, mor eller far og bli med oss for en kveld full av moro, glede, og sosialt samvær.

Vi gleder oss til å se deg der! :)

Program:

06. mai - Sjoelbak turnering

03. juni - Sommerdisko

Sommerferie juli og august

Høstens program kommer

Billetter

  • Gratis Inngang

    Registrering er kun for å kunne tilpasse aktiviteten. Har du en venn du vil ta med? Gjør det uten å nøle. Her er alle velkomne!

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page