Støtt oss med din grasrotandel!

Vi håper du gir din Grasrotandel til HIL! Alle som spiller Norsk Tippings spill kan velge et idrettslag eller forening som skal få inntil 5 prosent av spillinnsatsen.

Alle som spiller Norsk Tippings spill har mulighet til å velge et idrettslag eller forening som skal få inntil 5 prosent av spillinnsatsen. Dette er en god mulighet for idrettslag til å skaffe seg ekstra midler til aktivitet. For å delta i ordningen må idrettslag på forhånd være registrert i Frivillighetsregisteret, og Hamar Idrettslag (org.nr. 871 586 152) er et av de idrettslagene du nå kan velge.

·          Du bestemmer selv mottageren av din grasrotandel.
·          Ditt valg blir registrert på ditt spillekort, og det vil bli avsatt penger hver ganger du spiller.
·          Grasrotandelen går verken på bekostning av innsatsen eller premien.
·          Grasrotandelen gjelder alle spillene til Norsk Tipping bortsett fra Flax, Extra og Belago.
·          Støtt Hamar Idrettslag ved å velge oss når du spiller! Send Grasrotandelen 871586152 til 2020.

Vedlagt finner du en informasjonsbrosjyre om ”Grasrotandelen” slik at du kan informere medlemmene i din gruppe. Hamar IL hovedlaget vil fordele inntektene til gruppene forholdsmessig etter medlemstall.

Vennligst distribuer denne beskjden til så mange av dine HIL-kontakter som overhodet mulig!

Bør andre få vite noe om dette? Bruk knappene for sosiale medier og del dette med dine venner og følgere.

Flere delingsalternativer